Les dones que usen marihuana tenen millors orgasmes i major excitació

Ho diu una recerca de la Universitat de Stanford

Pel que sembla, la marihuana té un efecte positiu en la vida sexual femenina. Segons una recerca del Departament d’Urologia del Stanford University Medical Center, les dones que usen marihuana tenen millors orgasmes i major excitació.

Per a arribar a aquesta conclusió, els investigadors van enquestar a 452 dones que van completar un Índex de Funció Sexual Femenina (FSFI), que és un qüestionari dissenyat per a avaluar l’activitat sexual durant les quatre setmanes anteriors immediates. Les puntuacións més alts en aquest qüestionari indiquen una millor vida sexual.

Després, els experts de Stanford van comparar els resultats del qüestionari amb la freqüència de l’ús de marihuana reportada per cada participant, i van trobar que les usuàries més assídues a aquesta planta psicotròpica van aconseguir millors puntuacions en el FSFI.

El FSFI va qualificar els nivells d’excitació, orgasmes, desig, lubricació, satisfacció i dolor durant el coit de les participants. Els investigadors també van assenyalar que les usuàries més freqüents de marihuana van presentar taxes més baixes de disfunció sexual i menys dolor durant les relacions sexuals.

Un 54.7% de les enquestades tenen entre 30 i 49 anys, i més del 80% estan casades o viuen en parella. Pràcticament un 73% va informar consumir marihuana més de sis vegades per setmana, generalment fumada.

“Els nostres resultats demostren que la freqüència cada vegada major del consum de cànnabis s’associa amb una millor funció sexual i amb una major satisfacció, orgasme i desig sexual”, van escriure els especialistes en l’estudi publicat per la revista Sexual Medicine, i van agregar que el tipus de cànnabis i el mètode de consum no van alterar els resultats.

Els investigadors van explicar que la relaxació que provoca el consum d’aquesta planta pot provocar “una reducció de l’ansietat associada amb una trobada sexual”, per la qual cosa milloraria “les experiències i conduiria a una major satisfacció, orgasme i desig”.

Notícia escrita i publicada per Redacció el 6 d’agost 2020 per a l’Opinió

Font original: L’Opinió

Descàrrega l’article científic original (en anglès) aquí

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *