Política de Protecció de Dades de la Fundació Salut i Comunitat

1) Respectem la seva privacitat i les seves eleccions.

2) La privacitat i la seguretat de les seves dades estan incorporades a la nostra política.

3) No enviem comunicacions de màrqueting.

4) Mai oferim ni cedim les seves dades, sense el seu consentiment exprés.

5) Assumim un compromís de transparència sobre l’ús de les seves dades.

6) No utilitzem les seves dades sense haver-li informat ni haver sol·licitat el seu consentiment.

7) Respectem els seus drets segons el que estableix la normativa i d’acord amb les nostres pròpies responsabilitats legals i operatives.

Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, a continuació, establim quins tipus de dades personals podem demanar o mantenir sobre vostè, com podem usar-los, amb qui podem compartir-los, com els protegim, i com pot exercir els seus drets respecte de les dades .

Quan comparteix les seves dades personals amb nosaltres o quan vam recaptar dades personals sobre vostè, els fem servir d’acord amb aquesta política de privacitat (en endavant, la “Política”). Si té alguna pregunta o inquietud sobre les seves dades personals, contacti’ns en epf@fsyc.org

1. QUI SOM?

La Fundació Salut i Comunitat (FSC), amb domicili a Alí Bei, 25, 3er; 08010, Barcelona, ​​és responsable de les dades personals que vostè comparteix amb nosaltres. Per tant, la Fundació Salut i Comunitat és la responsable del tractament de dades als efectes de la normativa aplicable sobre protecció de dades.

2. DADES PERSONALS

Dades Personals fa referència a qualsevol informació o dades que pugui identificar-se directament (per exemple, el seu nom o cognoms) o indirectament (per exemple, el seu document nacional d’identitat o DNI). Les Dades Personals inclouen informació tal com el correu electrònic / adreces postals particulars / telèfon mòbil, noms d’usuari / a, imatges de perfil, preferències personals, contingut generat per l’usuari / a, informació financera, entre d’altres. També podria incloure identificadors numèrics únics com l’adreça IP del seu ordinador o l’adreça MAC del dispositiu mòbil, així com també la informació que obtenim a través de galetes.

Aquesta Política cobreix totes les dades personals recopilades i utilitzats per la Fundació Salut i Comunitat.

3. RECOLLIDA DE DADES PERSONALS I FINALITATS DEL TRACTAMENT

Recordeu que abans de començar a utilitzar qualsevol dels nostres llocs web, haurà de llegir aquesta Política. En aquesta secció podrà veure si hi ha alguna condició particular per al seu ús, o si es requereix un tractament específic de les seves Dades Personals. El fet de no facilitar certa informació assenyalada com a obligatòria, pot comportar que no sigui possible gestionar el seu registre com a usuari / ao l’ús de determinades funcionalitats o serveis disponibles a través d’www.enplenasfacultades.org

Què dades seves podem demanar?

Podem demanar o rebre les seves dades a través dels nostres llocs web, formularis, via telefònica i aplicacions, entre d’altres. En alguns casos, vostè ens facilita les seves Dades Personals directament (per exemple, quan es posa en contacte amb nosaltres), en altres casos els vam recaptar nosaltres (per exemple, usant galetes per comprendre com fa servir els nostres llocs web / apps) o, en altres ocasions, de manera indirecta quan vam rebre les seves dades d’altres tercers. Informació anonimitzada relativa al teu navegació po rwww.enplenasfacultades.org amb fins estadístics com ara visites, dispositiu des del qual accedeixes, IPs de connexió, si accedeix des d’una xarxa social, etc. aquesta categoria de dades són generals i anonimitzades.

Quina és la base legal per al Tractament de les seves Dades Personals?

 • El seu consentiment;
 • El nostre interès legítim, que pot ser:
  • Realització d’estadístiques: per ajudar-nos a comprendre millor quins àmbits de treball o notícies pròpies són del seu interès. I, per tant, millorar els nostres continguts, llocs web / aplicacions / dispositius, etc …
  • Permetre el funcionament del nostre lloc web / aplicacions a través de galetes tècniques i funcionals: mantenir les nostres eines (llocs web / aplicacions / dispositius) fora de perill i segures i garantir que funcionin correctament i millorin contínuament.
  • Remissió per mitjans electrònics, o un altre mitjà de comunicació equivalent, d’invitacions per a l’assistència a esdeveniments o jornades organitzats per la Fundació Salut i Comunitat, o per tercers la assistència serà en tot cas voluntària i que pot comportar l’exigència de registre en el mateix per part de l’interessat.
  • Remissió de la nostra newsletter corporativa que recull les notícies i esdeveniments de la nostra entitat.
  • Permetre a usuaris / es registrats / des publicar i gestionar els seus comentaris a les notícies.
 • El compliment d’obligacions legals que comporten un tractament de dades personals;
 • Quan vam recaptar les seves Dades Personals, vam indicar els camps obligatoris mitjançant asteriscs. Algunes de les dades que li sol·licitem són necessaris per a:
  • Complir el nostre compromís amb vostè;
  • Proporcionar-li el servei que va sol·licitar (per exemple, per proporcionar-li un butlletí de notícies o Newsletter);

4. DESTINATARIS DE LES DADES

Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat podrà tenir coneixement de la informació que li demanem. L’Administració pública ia les forces i cossos de seguretat de l’estat en els casos previstos per la Llei.

Llista de proveïdors que accedeixen a dades per prestar els seus serveis:

 • Google Analytics (aquesta eina d’Analítica ens permet saber quins continguts s’han llegit més, quantes visites hem tingut des de xarxes socials, etc. La seva IP es anonimiza abans de ser emmagatzemada per Google).

5. QUANT TEMPS CONSERVEM LES SEVES DADES PERSONALS?

Només conservem les seves Dades Personals durant el temps que els necessitem per al propòsit o finalitat per al qual han estat recollides amb el seu consentiment exprés, a fi de satisfer les seves necessitats o per complir les nostres obligacions legals.

Per determinar el període de retenció de dades de les seves Dades Personals, utilitzem els següents criteris:

 • Dades Personals obtinguts en contactar amb nosaltres per a una consulta o reclamació: Dades Personals durant el temps necessari per atendre la seva consulta;
 • Dades Personals obtinguts en prestar el seu consentiment per a l’enviament de comunicacions o per ser necessàries d’acord amb la normativa: fins que es produeixi el terme de la finalitat per la qual van ser requerits.

És possible que retinguem algunes dades personals per a complir les nostres obligacions legals o reglamentàries, així com per administrar els nostres drets o amb fins estadístics o històrics.

Quan ja no necessitem utilitzar les seves dades personals, s’eliminaran dels nostres sistemes i registres o es anonimizarán perquè ja no puguem identificar-los.

6. LES SEVES DADES PERSONALS ES GUARDEN DE FORMA SEGURA?

Ens comprometem a protegir les seves dades personals ia prendre totes les precaucions raonables per fer-ho. Exigim contractualment que els tercers de confiança que manegen les seves Dades Personals facin el mateix.

Sempre fem el nostre millor esforç per protegir les seves dades personals i una vegada que hem rebut la seva informació personal, utilitzem procediments estrictes i funcions de seguretat per intentar evitar l’accés no autoritzat. Com la transmissió d’informació a través d’Internet no és completament segura, no podem garantir la seguretat de les seves dades transmeses al nostre lloc. Per això, qualsevol transmissió és sota el seu propi risc.

7. SOCIAL MEDIA I CONTINGUT GENERAT PER L’USUARI / A

Alguns dels nostres llocs web i aplicacions permeten als / les usuaris / es enviar el seu propi contingut. Recordeu que qualsevol contingut enviat a una de les nostres plataformes de xarxes socials pot ser vist pel públic, per la qual cosa ha de tenir cura en proporcionar certes dades personals (per exemple, informació personal o detalls de la seva direcció). No som responsables de cap actuació realitzada per altres persones si publica dades personals en una de les nostres plataformes de xarxes socials i us recomanem que no comparteixi aquesta informació.

8. DRETS DE L’INTERESSAT I EXERCICI

Com a usuari / a de www.enplenasfacultades.org té la possibilitat en qualsevol moment i de forma gratuïta d’exercir els drets que li reconeix la Llei, per mitjà d’un correu electrònic enviat a epf@fsyc.org amb l’assumpte RGPD.

Els drets com a usuari / a que et assisteixen són els següents:

 • Dret d’accés: permet a l’interessat saber i obtenir informació sobre les dades de caràcter personal sotmeses a tractament.
 • Dret de rectificació: permet corregir errors i modificar les dades que siguin inexactes, incomplertes o hagin deixat de ser vàlids.
 • Dret supressió (dret a oblit): en determinats casos, li correspon el dret a fer que les seves dades personals siguin esborrats o eliminats. Cal assenyalar que no es tracta d’un dret absolut, ja que podrem tenir motius legals o legítims per conservar-los.
 • Dret de cancel·lació: permet que se suprimeixin les dades que siguin inadequades o excessives.
 • Dret d’oposició: dret de l’interessat a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se cessi el tractament que es fa.
 • Limitació del tractament: comporta el marcatge de les dades personals que es conserven, amb la finalitat de limitar el tractament futur.
 • Portabilitat de les dades: facilitació de les dades que són objecte de tractament a l’interessat perquè les pugui transmetre a un altre responsable sense impediments. Només és possible exercir aquest dret respecte a dades que hagi facilitat quan el tractament estigui basat en l’execució d’un contracte o en el seu consentiment i el tractament es realitzi per mitjans automatitzats.
 • Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades respecte a les que l’interessat no hagi expressat el seu consentiment (inclosa l’elaboració de perfils).
 • Dret a no ser objecte d’una decisió basada en el tractament automatitzat que produeixi efectes o afecti significativament.
 • Dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment: La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

L’interessat també té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que es poden haver vulnerat els seus drets en relació amb la protecció de les seves dades

9. CANVIS EN AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT

La Fundació Salut i Comunitat es reserva el dret de modificar aquesta política de privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *