CONSUMIR O CONSUMAR

Molt s’ha dit sobre l’ús de drogues en les relacions sexuals. Però què hi ha de cert? La nostra sexóloga ens parla sobre aquest tema amb dues de les grans: l’alcohol i la cocaïna.

En els 70’s es va començar a escoltar allò de “sexe, drogues i rock and roll” i la realitat és que és una combinació que moltes persones han -hem- provat. Perquè hi haurà poques persones que no hagin tingut una relació sexual banyada en alcohol o que s’hagi convertit en ensomni per efecte d’altres drogues.

No vull posar-me a dir-vos el dolentes que són les drogues ni els múltiples efectes negatius que poden tenir en la nostra vida i, com no, en la nostra sexualitat. Perquè ja ho sabem i si no ho sabíeu doncs ja ho sabeu.

Tampoc vull posar-me a detallar d’un en un els seus efectes, però si que hi ha coses importants respecte a elles que crec que convé destacar perquè és el que, en el meu dia a dia, em trobo en consulta.

Que l’alcohol desinhibeix ho sabem. Tothom s’ha sorprès fent alguna cosa amb una copa de més que sense ella no hauria fet, des de parlar amb aquesta persona que t’agrada, fins a cantar a ple pulmó o sentir una “seguretat” que sembla que et brolla pels porus. Això també es transmet al sexe i sí que és veritat que moltes persones que tenen alguns complejillos se sorprenen gaudint sense pensar en ells, o gent que no té el valor de llançar-se a besar a aquesta persona, encara que l’altra ho posi en safata, han fet de l’alcohol la seva bandera i s’han atrevit.

Val, fins a aquí val. Però entrem en terreny alguna cosa desmanegat quan per fer determinades coses pensem que necessitem d’aquesta “ajuda” perquè sinó no som capaces. També quan no gaudim sense ella o quan ens frustrem perquè el que semblava un trampolí s’ha convertit en un pou. A què em refereixo amb això? Al fet que l’alcohol ens lleva “lligams” -morals, emocionals i mentals- que poden portar-nos més d’algun problema.

Exemples! Que és el que ens agrada.

ALCOHOL COM A ENEMIC DE L’ORGASME

La noia que gaudeix molt quan beu alguna cosa perquè se sent segura, divertida i sent el plaure recorrent el seu cos… però que no aconsegueix en aquest estat arribar a l’orgasme de cap manera. I això es repeteix. I es frustra.

ALCOHOL COM A ENEMIC DE TU

La persona que gaudeix de les seves relacions sexuals quan torna de tabola però que, si no és d’aquesta manera, li costa. No es motiva. No li surt. Necessita un desig provocat perquè el seu està més pendent d’altres coses.

ALCOHOL COM A ENEMIC DE L’ERECCIÓ

El noi que s’ha posat com una moto, l’hi està passant fenomenal, però quan vol un contacte genital es troba amb que Johny Walker està dormint la mico i no al que està. I crea inseguretat. Nervis. I el record d’això torna i es posa nerviós pel que es repeteix. I aquesta vegada no està borratxo. I no ha “pogut”. I la següent vegada ho pensa i es repeteix. I es frustra.

ALCOHOL COM A PRENEDOR DE DECISIONS

La persona que fa alguna cosa per aquesta desinhibición i que, l’endemà, es penedeix. Perquè ha tingut sexe amb una persona amb la qual moralment no se sent còmoda, perquè no va posar cap tipus de protecció amb el subidón, perquè, perquè, perquè…

Sí. Evidentment m’estic posant en el pitjor, però la realitat és que aquestes cosetes passen i més sovint del que imaginem. I m’he llançat a per l’alcohol perquè és el més socialment acceptable, comú i, de certa forma, no està mal vist. Però el mateix es pot aplicar a un altre tipus de drogues.

Sobre la cocaïna s’ha sentit de tot i la hi ha relacionat en moltes ocasions amb un gaudi increïble en el terreny sexual, cinema inclòs, amb pel·lícules com “Boogie nights” o “El llop de Wall Street”, per posar algun exemple. Però, no només passem a parlar d’un estimulant major del sistema nerviós central, sinó que ens trobem amb unes pràctiques i idees que, com a poc, són contradictòries, per no cridar-les absurdes.

Hi ha qui utilitza una mica de coca en el gland per retardar d’aquesta forma l’orgasme i “gaudir-ho” més. Com dius? Això i els preservatius retardants són alguna cosa que em deixen boja. Molt boja. Parteixen de la base d’utilitzar un element anestèsic -els preservatius amb altres substàncies i no amb cocaïna directament, per descomptat- perquè així l’home, en sentir menys, no aconsegueixi l’orgasme amb tanta facilitat, per la qual cosa tenim a una persona que allarga la seva estimulació però sense sentir-la. Això és com voler menjar sense que el menjar et sàpiga a res. El contrasentit dels contrasentits. I també hi ha els qui ho fan en el clítoris de la dona… No fa falta que us digui els seus efectes, veritat? Els mateixos, deixar de sentir.

I el problema ja no és això o allò de manera ocasional, el problema apareix quan ho convertim en costum, quan ho incloem en la nostra rutina sexual, quan pensem que “tot amb _____ és millor” i no som capaces de gaudir de la nostra intimitat i el nostre erotisme a seques, sense additius ni afegits.

Passeu-ho bé, gaudiu, sortiu de tabola i embriagar-vos però de la vida, de bons moments, de riures, de mirades còmplices i de les milions de sensacions que pots sentir quan ets tu. Sense més. I que soni el rock and roll.

 

Font: http://www.proyecto-kahlo.com

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *