Cànnabis: Creus saber-ho tot sobre el cànnabis? Comprova-ho…

Benvingudes i benvinguts a la campanya social de sensibilització i conscienciació sobre el consum responsable del cànnabis que han pensat i dissenyat un grup d’estudiants del curs “Salut, Drogues i Sexualitat Saludable” del projecte En Plenes Facultats de la Fundació Salut i Comunitat que es va impartir durant el segon semestre acadèmic en la Universitat Rovira i Virgili.

Aquesta intervenció forma part d’un seguit de campanyes en format “online” com a resultat de l’adaptació a la qual s’ha vist forçada el curs de l’En Plenes Facultats després de l’expansió de la pandèmia del virus SARS-CoV-2 a Espanya i la resta del món.

Per tant, durant els següents dies, l’alumnat de l’EPF de diferents campus universitaris estaran bolcats al disseny i llançament d’aquesta mena de campanyes per a conscienciar sobre l’ús de drogues i de la promoció de la sexualitat saludable en l’àmbit universitari.

La primera campanya consta, entre altres coses, del següent cartell, a través del qual podràs accedir a la pàgina web que hem creat amb divertits jocs: Trivial: Sabries respondre correctement?, Sopa de Lletres: Efectes positius del consum de cànnabis i Mots encreuats: Efectes negatius del consum de cànnabis per a difondre informació empírica i contrastada sobre el cànnabis, així com també passar el missatge preventiu de reducció de riscos associat al seu consum, d’una manera creativa entre els i les companyes de la URV.

A continuació us presentem les activitats on podreu comprovar si realment sabeu tot allò que comporta el consum d’aquesta substància.

Fes clic en la imatge i comença a divertir-te

Cartell

Us animeu a participar en aquesta prova?
No serà fàcil arribar al final…

Campanya creada per les estudiants URV:
Ester Capdevila Rosa
Nadia Mariana Nieto Sabio
Dakota Pérez Serrano
Sandra Miralles Gil

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *