Arrenca l’EPF a Girona dins la Taula de Salut Jove

L’objectiu d’aquesta formació és donar als estudiants les eines i els coneixements necessaris per a què esdevinguin agents de prevenció, assessorament i conscienciació sobre els riscos associats al consum d’alcohol, tabac i drogues, així com fomentar uns hàbits de vida i alimentaris saludables.

 

epf girona

El passat 14 d’octubre va engegar la formació als estudiants de la UdG a la seu de Creu Roja Joventut

 

Els estudiants podreu posar en pràctica els coneixements rebuts participant en diferents accions d’informació i conscienciació al públic jove en espais com l’Expojove o Barraques de Girona, entre d’altres.

La Taula de Salut Jove de Girona està composta per Creu Roja Joventut de Girona, UdG Saludable, l’Estació Espai Jove – Ajuntament de Girona, el Centre Jove – Ajuntament de Girona, la Coordinació Territorial de Joventut a Girona, l’Agència de Salut Pública de Catalunya, ACAS, el Consell Català de l’Esport i En Plenes Facultats.

Aquest pack de 50 hores està compost per 25 hores de formació i 25 hores de part pràctica, el qual permet aconseguir 2 crèdits. Les sessions formatives tindran lloc a la seu de Creu Roja de Girona (C/Bonastruc de Porta, 13), els dies 9, 14, 16, 21 i 23 d’octubre i l’11 i 13 de novembre, de 16.00 a 20.00 hores. La part pràctica es concretarà amb els responsables del pack durant les sessions.

 

salut i festa

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *