Les addiccions en 2022: més enllà de l’estigma – UNAD

La primera gran trobada de la Xarxa de 2022 reuneix importants testimoniatges i experiències inèdites

UNAD, la Xarxa d’Atenció a les Addiccions, organitza a Madrid, els pròxims 18, 19 i 20 de maig el Congrés anual, un dels esdeveniments més importants per a l’organització que enguany torna a tenir importància presencial després de dos anys de pandèmia. En aquesta edició l’objectiu principal és visibilitzar les múltiples realitats de les addiccions per a desmuntar els prejudicis.

Sota el lema ‘Les addiccions en 2022: Més enllà de l’estigma’, l’entitat tractarà de promoure un debat social gràcies a  l’experiència de les persones que aportaran diferents vivències sobre les addiccions i a la presència de professionals de la intervenció. En el Congrés de UNAD 2022 s’abordaran qüestions que concerneixen a víctimes de violència de gènere, majors, famílies afectades per la drogodependència o menors migrants amb problemes d’addiccions. També pertocarà en aquesta trobada per a propostes en matèria jurídic-penal que protegeixin els drets de les persones consumidores, el debat tècnic en taules de diàleg que giraran entorn de les drogodependències o tallers pràctics que aborden qüestions del dia a dia de les entitats que formen part de la Xarxa.

L’esdeveniment, finançat per la Delegació del Govern per al Plan Nacional sobre Drogas, està destinat a personal tècnic de les addiccions, famílies, institucions i, en general, a qualsevol persona interessada en els continguts del programa.

El congrés tindrà lloc en la sala d’actes de l’edifici Abogados de Atocha (carrer Sebastián Herrera, 12) baix aforament limitat. Les inscripcions, totalment gratuïtes, poden formalitzar-se en el següent enllaç: RESERVA DE PLAZA.

 

PROGRAMA ‘LES ADDICCIONS EN 2022: MÉS ENLLÀ DE L’ESTIGMA’

 

Font original: Unad.org