10 idees per a una bona festa al campus

Aquí us deixem un codi de Bones Pràctiques per a organitzar una bona festa al Campus gràcies a l’entitat PDS.

 

Fiesta Campus

 

Aquesta guia planteja reflexions i consells per fer compatibles l’activitat cultural, la diversió, la responsabilitat i el respecte en l’organització de festes a la universitat, i està pensada com un suport per a l’organització de les festes universitàries i, sobretot, per fer que la festa sigui perfecta.

Més enllà de les corresponents autoritzacions administratives que són necessàries per a l’organització de qualsevol festa al campus, volen incorporar un “codi de bones pràctiques” que faciliti als organitzadors un servei responsable de begudes alcohòliques i accions de reducció de riscos relacionats amb el consum drogues, tenint en compte la perspectiva de gènere.

Proposen 10 recomanacions que us poden ajudar a planificar la festa, dur-la a terme i finalitzar-amb un bon gust de boca, suggerint algunes idees que poden ajudar en l’organització.

Com més coses estiguin programades, menys pendents haureu d’estar dels imprevistos i disposareu de més temps per gaudir de l’ambient, la gent i els amics.

Aquí pots baixar-te el pdf

Més info a tupunto.org

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *